Όραμα

Από την αρχή της λειτουργίας της στην  DOM MATERIALIS θέσαμε ως θεμελιώδη αρχή την επιλογή προς αντιπροσώπευση καινοτόμων οίκων στο κάθε είδος που πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές στον τομέα τους.

Παράλληλα θέσαμε σαν περιοριστικό παράγοντα την επιλογή αυτών των προϊόντων που τα χαρακτηριστικά τους ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες του ανθρώπου και έχοντας πάντα κατά νου ότι το κόστος αυτών των υλικών θα πρέπει να είναι τέτοιο ώστε αυτά να καθίστανται ελκυστικά προς αγορά. Με ειδικές συμφωνίες κατορθώσαμε να προσφέρουμε στην αγορά καινοτόμα προϊόντα κορυφαίων οίκων του εξωτερικού σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές .

Στα δυνατά σημεία της  DOM MATERIALIS θα μπορούσαμε να αναφέρουμε ενδεικτικά :

  1. Τα υλικά κάλυψης δαπέδων – τοίχων επώνυμων οίκων μεγάλων διαστάσεων 45×45, 30×60, 60×60, 60×120, 40×80, 45×90, 80×80, 100×100, 120×120 , 120×180, 100×300 κ.α
  2. Τις επιπλοσυνθέσεις μπάνιου χωρίς περιορισμό μεγέθους σε εξαιρετικής ποιότητας λάκες που πραγματοποιούνται με ρομποτικά μηχανήματα σε υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής στην Ιταλία και Γερμανία.
  3. τις καμπίνες για ντους όλων των διαστάσεων  πιστοποιημένες  με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας αλλά και προστασίας κατά της διάβρωσης από τα άλατα του νερού.
  4. Τα επώνυμα είδη υγιεινής με μικροπορώδες επιφάνειες για προστασία από το γάριασμα και την ανάπτυξη βακτηρίων.
  5. Μπανιέρες από υλικά με θερμομονωτικές ιδιότητες που τις καθιστούν πιο φιλικές αλλά και πιο οικονομικές στη χρήση τους.
  6. Αξεσουάρ μπάνιου με  εξαιρετική στήριξη και ιδιαίτερα μεγάλη αντοχή στην οξείδωση.
  7. Μπαταρίες μπάνιου και κουζίνας.
  8. Τη μελέτη και το σχεδιασμό του χώρου.
  9. Την συμβουλευτική παροχή τεχνικών γνώσεων σε επίπεδο εγκατάστασης και κατασκευής
  10. Την πανελλαδική κάλυψη.