Προφιλ

Η DOM MATERIALIS ξεκίνησε την πορεία της στο χώρο της εισαγωγής και εμπορίας υλικών διακόσμησης και κάλυψης επιφανειών , ειδών υγιεινής  και επικολητικών υλικών όπως και υλικών αρμολόγησης   το 2000. Διαθέτει τις παρακάτω κατηγορίες προϊόντων:

  1. Πλακάκια, μάρμαρο, ξύλο, τεχνογρανίτες, ψηφίδες κ.α.
  2. Μπανιέρες υδρομασάζ, χαμάμ, σάουνα, νιπτήρες, έπιπλα μπάνιου, λεκάνες, αξεσουάρ κ.α.
  3. Κόλλες πλακιδίων, μαρμάρων, ξύλων,
  4. Στόκους , ρητίνες , εποξειδικά, αρμοκάλυπτρα κ.α.

 
Στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις  (εκθεσιακός χώρος και αποθήκες) και έχει έδρα στην Νέα Μάκρη Αττικής  20 μόλις λεπτά από το αεροδρόμιο και μισή ώρα από το κέντρο της Αθήνας. Διατηρεί έτσι το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των χαμηλών λειτουργικών εξόδων άρα και τιμών  στον τελικό αποδέκτη ενώ παράλληλα είναι εύκολα προσβάσιμη μέσα από μεγάλες οδικές αρτηρίες.(Αττική Οδός , Λεωφ. Μαραθώνας).Διαθέτει μεγάλο μοντέρνο και φιλικό εκθεσιακό χώρο στεγασμένες αποθήκες για τη διατήρηση της ποιότητας των αποθηκευμένων προϊόντων και άνετο parking με σκίαση για τα αυτοκίνητα των πελατών. Το κοινό στο οποίο αναφέρεται είναι:

  1. Ιδιώτες με νέες κατασκευές ή  Ανακαίνιση – Αναπαλαίωση υπαρχουσών  (οικίες, διαμερίσματα, καταστήματα γραφεία)
  2. Αρχιτέκτονες, μηχανικοί
  3. Interior Designers ,  Διακοσμητές
  4. Κατασκευαστές
  5. Τεχνικές εταιρείες

 
Η DOM MATERIALIS διακρίνεται για την ευελιξία της, το  υψηλό επίπεδο υλικών και υπηρεσιών, την ειλικρίνεια και συνέπεια στον άνθρωπο που επενδύει σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής μέσω του περιβάλλοντος χώρου στον οποίο ζει και εργάζεται.

Από τη διεύθυνση

Με μεράκι και αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε, θα προσπαθήσουμε μαζί να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε τον χώρο που εσείς ονειρεύεστε με γνώμονα τις δικές σας  ανάγκες . Τον χώρο στον οποίο θα ζήσετε, θα δημιουργήσετε, θα απολαύσετε.

Στις σελίδες αυτές θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε ιδέες και υλικά για να χτίσετε και να διαμορφώσετε το σπίτι που θα καλωσορίσει την υπόλοιπη ζωή σας.

Υπό το πρίσμα της  δύσκολης  οικονομικής συγκυρίας την οποία διανύουμε δική μας δουλειά είναι να κάνουμε το περιβάλλον  της  ζωής  σας πιο όμορφο πιο λειτουργικό…”

Χ. Φίλιππας